Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Walking Stories van Salvatore Ferragamo

Door Koen op 22.11.2013

Op woensdag 6 november stelde Italiaans schoenenontwerper Salvatore Ferragamo in de New Yorkse NeueHouse Club zijn film Walking Stories voor! Host op dit exclusief evenement was niemand minder dan Stefano Tonchi, hoofdredacteur van W magazine.

Het project begon als een achtdelige reeks waarbij tweewekelijks een episode online kwam. Door het grote succes werd de film dus nu voor het 1st in zijn geheel aan een select publiek vertoond.

De film werd geregisseerd door Luca Guadagnino die we kennen van de films I am Love met Tilda Swinton en van de reclamecampagne One plus One voor Giorgio Armani. Het is een romantische komedie met een jonge beloftevolle cast. Het hoofdpersonage Sara onderneemt een levensveranderende reis rond de wereld vol verrassende toevaligheden, onverwachte onthullingen en fijne ontmoetingen.

Schoenen vormen uiteraard een belangrijk motief in deze kortfilm en de prachtige schoenenwinkels van Ferragamo komen geregeld in beeld.

Je kan alle episodes hier bekijken.

Foto's © Salvatore Ferragamo.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded