Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To go: HTNK One Day Shop

Door Loes op 22.11.2013

Heb je een weekendje weg gepland naar Amsterdam? Neeee?! Wel, dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. It’s only 2 hours away from Antwerp, peeps! Je bent er echt in no time. En buiten dat Amsterdam een fantastische stad is, is er dit weekend nog een extra reden om te gaan: HTNK One Day Shop. Believe me, dit shopping event wil je echt niet missen.

Op zaterdag 23 november wordt Trouw Amsterdam weer volledig overgenomen door HTNK met een brigade van meer dan 100 deelnemers. Wie kan je hier verwachten? Designers, (web-)shops, fotografen, illustratoren, make-up, schoenen, accessoires, menswear, vintage en interieur. Allemaal talenten die je zeker en vast wilt ontdekken.

Wie doet er zoal mee? Jutka & Riska zorgt voor een fijne selectie van vintage, designers en hun eigen label. Ga je liever voor designers als Mada van Gaas en Bas Kosters? Wees welkom! Ook lots of jewelry kan je hier scoren. Ik denk aan de pareltjes van Martine Viergever, By1oak of Ocean Republic. Ook schoon manvolk is meer dan welkom. De heren kunnen hun modehartje bovenhalen bij o.a. street-couture label Daily Paper en webshop Hunting Ensemble.

Did your fashion heart skip a beat? Dan gaat het nu zeker ontploffen! Sample/stock sales van veel designers zijn hier geen uitzondering. Het is dus het perfecte moment op een uniek stuk van een designer te scoren. Yes, yes, yesss! Dat moeten ze jou geen 2x zeggen toch? 


Bij HTNK One Day Shop gaat het om nieuw talent ontdekken en natuurlijk unieke stuks scoren voor je garderobe. En dan nu tijd voor actie! Spring in je auto/trein/bakfiets/privéjet/luchtballon en rep je snel naar Amsterdam. I’ll see you there Belmodo lovers!  

page loaded