Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-visit: pop-up store van Baroness O. & Sofie Claes

Door Koen op 22.11.2013

Weet jij al wat je de komende week zal doen? The Plantshop, een initiatief van Baroness O. en Sofie Claes, bezoeken, zou hoog op jullie verlanglijstje moeten staan! ‘The Plantshop, wat?’, hoor ik je denken. Het is een pop-up store, maar zeggen dat dit een pop-up store is zoals vele andere zou wel hét understatement van het jaar zijn.

Of je nu graag een boek wil lezen, een koffietje drinkt, wat design opsnuift, een plant zoekt die je huiskamer kan opfleuren of gewoon donderdagavond met je liefste een hapje wil eten, in deze pop-up store kan het allemaal. Ongelooflijk toch?! Omdat Anne (van Baroness O.) en Sofie Claes willen aantonen dat een pop-up store veel meer kan zijn, sloegen ze voor dit project de handen in elkaar.

Beide ontwerpers hoeven ook helemaal niet te bekvechten, want qua stijl en visie zijn ze de perfect match! Ze zijn allebei dol op een minimalistische en geometrische stijl. Dat is duidelijk: less is more, maar less is, in dit geval, vooral een subtiele touch van zilver en glitters.

Het meest unieke aspect van de Pop-up is de parfumcorner. Het fysieke resultaat van de samenwerking tussen Baroness O. en Sofie Claes komt daar tot leven. Ze ontwikkelden The Plantshop Hand & Bodycream en het parfum The Plantshop Home Mist. Voor de cream betaal je € 20,- voor het parfum € 40,-.

When and where? Voor iedereen die al niet meer kan wachten … Deze niet te missen pop-up store kan je vinden in het centrum van Antwerpen, Vlasmarkt 30, vanaf nu tot donderdag 28 november 2013. De winkel zal elke dag open zijn van 11:00 tot 19:00. Het restaurant blijft wel de hele maand december open op donderdagen. Let wel op! Voor het restaurant dien je te reserveren, dat kan via het mailadres van Baroness O.

Tijdens de eindejaarsperiode openen ze nog voor een laatste keer de deuren. Je kan op maandag 23, dinsdag 24, vrijdag 27 en zaterdag 28 december 2013 ook nog eens een kijkje gaan nemen of last minute cadeautjes shoppen.

Foto's © The Plantshop

Met medewerking van Jana Limbourg en Fran Labarque.

page loaded