Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Top models to follow on Instagram

Door Lien op 21.11.2013

Aahhh Instagram, onze favoriete hobby sinds 2010. Een hobby die nog een pak leuker werd toen talloze bekende topmodellen besloten onze Instagram-rangen te vervoegen. Glureeeeen, start!

Wie je nu precies moet volgen, hangt natuurlijk volledig af van wat jij zelf wil zien - maar als het aan mij ligt, ben ik vooral fan van designer goodies, fashion BFF's en prachtige shootlocaties ... Dream away, Belmodo lovers, want dit zijn de 7 topmodellen die je moet volgen!

1. Bambi Northwood Blyth (@bambilegit)

Yes yes yes, Bambi is nog niet zo lang proud Instagram member, maar met haar 75 000 followers doet ze het nu al supersupergoed! Ik ben al fan van dit edgy model sinds het geweldige moment waarop ik erachter kwam dat zij, bij wijze van parodie, een echte Bambi tattoo op haar pols liet zetten. Euh ... Coohool!

Bambi is the queen of the selfies en haar wenkbrauwen zijn zo mogelijk nòg beter dan die van Cara (al mogen we dat misschien niet luidop zeggen, sorry Cara ...). Trouwens, privacy is niet echt voor haar weggelegd: ze post schaamteloos foto's van haar hubby Dan! Inside sneak peek, we like!

2. Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees)

Well hellooooo high fashion! Hanne Gaby is all kinds of crazy, en ze is niet bang om dat met ons te delen op haar Instagram account ... Hanne post vooral foto's van *verrassing* zichzelf & haar stijl, maar vooral ook van alle mooie plaatsen waar ze komt en haar everyday inspiratiebronnen.

Zo zagen wij bij haar bijvoorbeeld al foto's passeren van een paar ronduit crazy-in-the-coconut New Yorkers (papegaai op de schouder included), van Hanne in pyjama in de supermarkt en van de meest high fashion parties die je je maar kan inbeelden.

3. Karlie Kloss (@karliekloss)

Karlie Kloss is het soort topmodel dat je gewoon moet volgen. Niet alleen is ze supersympathiek en een allround good girl, ze neemt je met haar foto's ook mee naar alle runways en geeft je een exclusieve blik achter de schermen van 's werelds meest bekende modemerken. Scooore!

Nog leuker: Karlie is grote fan van de nieuwe Instagram-filmpjes. Haar hondje in een vliegtuigkostuum voor Halloween? Check! Goofy koppen trekken met collega-topmodel Jourdann Dunn? Check! Even laten zien hoe professionele make-up artists haar precies opmaken? Double check!

4. Yumi Lambert (@yumilambert)

Jahaa, onze eigen grote Belgische trots mocht in dit rijtje niet ontbreken. Met haar etnische looks scoort Yumi momenteel big time bij alle grote designers, en ook haar Instagram zit boordevol inspiratie. Volg haar snel, nu je nog bij de 1ste 'ontdekkers' hoort!

Het piepjonge model laat je op haar account kennismaken met werkelijk alle kanten van haar leven: van real high fashion tot zatte feestjes en zonnebaden met haar familie - you name it, she shows it. Double tap!

5. Barbara Palvin (@realbarbarapalvin)

Verwacht je bij Barbara vooral aan selfies, heel erg veel selfies. Maar ja, kunnen we het haar echt kwalijk nemen? Het Victoria's Secret-model is een Angel in hart en nieren, met perfect vallend wavy haar 24/7 en grote, lichtblauwe ogen. Zucht ...

Het enige nadeel? She's gorgeous and she kind of really knows it: enter de tientallen ijdele selfies dus. En toch blijf ik haar koppig volgen, wegens oh so very pretty!

6. Jourdan Dunn (@officialjdunn)

Nog zo'n Victoria's Secret Angel die je moet volgen, is Jourdan Dunn. Ze is ab-so-luut stunning, best friends met alle hipperds van dit moment en ze is ronduit fierce in every way!

En trouwens, ze heeft een gigantische collectie Kenzo-truien en Givenchy sneakers. Lihiiiike Jourdan!

7. Cara Delevingne (@caradelevingne)

Dacht je nou even écht dat we the Queen of Social Media zouden vergeten? Ach, je kent ons intussen toch ... Hier is ze al: Caraaaaa! Verwacht je op haar account aan: veel feestjes (lees: héél veel feestjes), coole behind the scenes-pics, exclusieve Vogue-snaps, foto's van haar A-list besties Rihanna & Jourdan Dunn, and a lot of crazy eyebrows! Wohooow!

I don't know about you, maar haar Instagram zou InstantHappygram moeten heten! You go you crazy goofball, keep on spreading the love ...

Zo, waar wacht je nog op? Follow-tiiiiime!

page loaded