Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

2014 in met Uma Thurman

Door Michael op 20.11.2013

Campari stelde op maandag 11 november in Milaan hun nieuwe kalender, Worldwide Celebration, voor. Leading Lady voor 2014 is superster Uma Thurman! Eerder werkte Campari voor hun jaarkalender al samen met Eva Mendes, Salma Hayek en Jessica Alba.

Thurman en fotograaf Koto Bolofo nemen ons mee op een reis rond de wereld. We kennen Bolofo al van de campagnes die hij voor onder andere Dior, Fossil en Louis Vuitton schoot. Ditmaal ging hij de samenwerking aan met Campari en het resultaat is verbluffend!

De titel zegt het al! Op de verschillende maanden zien we beroemde festiviteiten of locaties uitgebeeld. Stonehenge, het nieuwjaarsfeest in Brazilië of het Lentefeest in Peking, ze zijn er allemaal!

Uma Thurman ziet er adembenemend uit in creaties van onder andere Versace, Stella McCartney en Chopard.

De kalender functioneert als venster op de wereld en geeft ons alvast de volle goesting om stante pede op reis te vertrekken!

Het enige minpuntje aan deze waanzinnige kalender is dat hij niet te koop is! Er werden 9.999 exemplaren gedrukt en die worden internationeel uitgedeeld onder de vrienden van Campari!

Vriendjes worden met Campari is dus wat ons te doen staat!

Foto's © Campari

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded