Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Toast for a cause met Moët & Chandon

Door Koen op 19.11.2013

Ho!Ho!Ho! Dit jaar speelt Moët & Chandon voor Santa Claus. Waar hebben we het precies over?

Wel, van donderdag 5 tot zaterdag 7 december kan je het champagnemerk terugvinden in een pop-upstore en -bar op de Brusselse Louizalaan (Stefaniaplein, recht tegenover hotel Steigenberger). Daar kan je - onder de slogan 'toast for a cause' - een glaasje van het sprankelende goedje consumeren. Per degustatie doneert Moët & Chandon € 2,- aan liefdadigheidsorganisatie Make-A-Wish. Die proberen met dat geld op hun beurt de dromen van ernstig zieke kindjes te laten uitkomen.

Kortom, glamour en vrijgevigheid hand in hand. Ideaal opwarmertje voor de feestdagen, nietwaar?

Over feestdagen gesproken: als je daar dan toch bent, kan je net zo goed al wat christmas shopping doen, want in de winkel zijn allerlei exclusieve goodies te koop. Je vindt er bijvoorbeeld flessen Moët & Chandon Impérial die worden bedrukt met een persoonlijke boodschap in gouden letters, maar ook vergulde king size degustatieglazen of kerstballen van Moët & Chandon.

Foto © Moët & Chandon.

page loaded