Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stage lopen bij Belmodo!

Door Michael op 16.11.2013

Working in fashion ... Het is een droom voor velen, maar hoe begin je daar nu aan? Wel, een goede stage is altijd mooi meegenomen. Ook bij Belmodo zijn er stagiair(e)s die het beste van zichzelf geven en die laten we nu aan het woordHow is it to intern at Belmodo??

Onze opdracht van de dag, well 1 of many actually: “Schrijf eens een artikeltje over hoe het is om stage te lopen bij Belmodo”. No problemo, dat krijgen we jullie uitgelegd met 1 simpele vraag: The Devil Wears Prada al gelezen/gezien?

Just kidding! Slavendrijvers à la Miranda Priestly zijn de Belmodo addicts allesbehalve. Dat er enthousiast en stevig gewerkt wordt, verwachten ze uiteraard wel.

En wat moet een mens dan doen als Belmodo-stagiaire? Wel, wie stage loopt op de redactie werkt mee aan alle content die op Belmodo verschijnt. Artikels schrijven en met ideeën komen om de site nòg leuker te maken! En een groot voordeel? Je bent dus echt als 1ste op de hoogte van alle nieuwtjes in mode- en beautyland. Over een vlotte pen en een gezonde dosis inspiratie - en dit zeg ik niet om te stoefen - moet een mens wel beschikken.

Maar, zelfs de vlotste pennen raken wel eens uitgeschreven. Gelukkig is schrijven dan ook niet alles wat je te doen staat als redactiestagiaire. Zo mag je geregeld naar events, winkelopeningen en persvoorstellingenMeeting new people and seeing new places, het is schering en inslag bij Belmodo!

Ook ga je geregeld mee op productie. Not everyone knows, maar naast het beheren van hun website maakt Belmodo ook video- en fotoproducties, all in fashion! Hierbij mag je als stagiaire assisteren. En als dat betekent dat we de Coca-Cola light hunk live aan het werk mogen zien, hoor je ons al helemaal niet meer klagen ...

Nog meer weten? Ex-stagiaire Sophie kreeg dezelfde vraag voorgeschoteld en vertelt over haar ervaringen als redactiestagiaire.

Ook iets voor jou? Check dan zeker de vacature voor redactiestagiaires op Careerstyler.com

Als je stage loopt op de marketingafdeling van Belmodo zien je dagen er een beetje anders uit. Artikels schrijven hoort er ook bij, maar je wordt vooral betrokken met alle acties en wedstrijden die je op Belmodo ziet verschijnen. Mensen blij maken: goed voor je karma én je humeur!

Je helpt ook mee met de organisatie van alle events die Belmodo organiseert. Van fotoshoots tot exclusieve shopping nights: jij bent erbij! Totally worth it!

Goesting? Kijk dan eens naar de vacature voor Sales & Marketing-stagiaire op Careerstyler.com!

Met medewerking van Nimue Sturtewagen & Noémie Six.

page loaded