Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vanaf vandaag: Stories in Hasselt City

Door Koen op 15.11.2013

Hasselt, het was sowieso al een booming fashion town, maar as of today werd de stad net nog een beetje modieuzer. Van vrijdag 15 november tot dinsdag 31 december strijkt ‘Stories in the City’ namelijk neer in de Limburgse hoofdstad. C’est quoi ça? Een tip-top stadsroute gevuld met inspirerende pop-up shops en internationale tentoonstellingen! Niceee!

Niet alleen jonge designers, maar ook grafische talenten, topfotografen en funky bloggers verklapten voor deze route hun favoriete Hasseltse hotspots.

“Stories in the City mixt mode, design en food. We trekken een route door de stad die zowel de verwende shopper als de veeleisende cultuurliefhebber kan bekoren” - Dixit Emm Verheyden, iniatiefnemer Stories in the City -

Enkele adresjes op de route zijn Le pain quotidien, modeboetieks Jade, Scotch & Soda en La Bottega en designshop Oui.

En bref: Als je op zoek bent naar een eindejaarscadeau met net dat tikje extra, een culturele verassing of een ontspannende kop koffie op een unieke locatie? Maak dan zeker een dagje vrij in je agenda om te genieten van al het moois dat Hasselt City je te bieden heeft!

Meer info en het stadsrouteplan vind je op www.storiesinthecity.be.

Foto's © Stories in the City.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded