Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Cocorosa

Door Loes op 15.11.2013

Voel jij je ook soms verbonden met bloggers? Je kent ze van haar noch pluim en toch lijken jullie fashion wise vaak hetzelfde te denken? Dat gevoel heb ik met Chantal van Cocorosa. We have the same taste, without a doubt.


Ze houdt van girly outfits maar is zeker niet bang om ze met stoere elementen te combineren. Daarbovenop is ze ook nog eens volledig in love met Galactic Battle Stars and robotics. Is it possible that we are twins? Ik druk in ieder geval heel erg hevig op de like button bij iedere outfit post.


Bloemen, glitters, lovely pastels, heels en strikken. Deze blondine leeft in een urban fairy tale, ergens tussen New York en Europa. Haar blog is een goede mix van inspiratie en eigen foto’s. Voor een inspirational overdose van mooie schoenen, a lot of pink en edgy juwelen ben je hier dus aan het goede adres.


Chantal is niet alleen blogger maar werkt ook als fashion designer en trendforecaster in de industrie. A girl who knows what she is talking about. Go and follow her Belmodo lovers!

Pictures: © Cocorosa

page loaded