Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Superhandig reserveren met tablebooker

Door Koen op 12.11.2013

Er is iets nieuws in de foodie-wereld en het heet tablebooker. Quoi? Tablebooker, een suuuwperhandige website én sinds dinsdag 29 oktober ook app, waarmee je realtime kan checken welke restaurants in jouw omgeving nog een tafeltje vrij hebben en je meteen ook je reservatie kan maken.

Hoe gaat het in z’n werk? Wel, imagine: je zit met 3 vrienden te aperetieven op het Mechelseplein en plots krijgt iedereen wel een heel fel hongertje. Jij haalt je smartphone boven en checkt welke resto’s in Antwerpen City nog plaats hebben voor 4 personen. Je kiest, reserveert en krijgt meteen een bevestiging per mail of sms. Simple comme bon appétit, nietwaar?

Heb je al een specifiek adresje in gedachten? No problemo, je kan immers zoeken op stad of op restaurant. Datum, uur en aantal eters kan je makkelijk specificeren.

Op dit moment kan je al terecht bij ongeveer 100 adressen, waaronder Lucy Chang, De Kleine Zavel, Appelmans en de nieuwe Brasserie Wouter. Deelnemende resto’s situeren zich nu vooral in Antwerpen en omstreken & Leuven. Maar geen nood, de mannen van Tablebooker zijn volop bezig met restaurants over heel België voor hun zaak te winnen.

Download dus snel de Tablebooker-app, of check de website.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded