Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

David Bowie x Louis Vuitton

Door Astrid op 12.11.2013

Oké, confession moment: ik ben een diehard Bowie fan! Echt, als er nu iemand is die echt niks verkeerd kan doen, dan is het David wel, haha! Het leuke van de zanger/style icon is dat je nooit weet wat je kan verwachten. Zoals nu weer! Want tegenwoordig is David Bowie de ster van de nieuwste Louis Vuitton campagne. Een hele prestatie naast zo'n supermodel als Arizone Muse als je het mij vraagt!Bij de campagne hoort ook een filmpje, “L'Invitation Au Voyage”, waar Bowie een serenade brengt aan Arizona Muse. De kortfilm is van de hand van Romain Gavras, die al video's voor o.a. Justice, M.I.A. én natuurlijk de “A 1000 Lives” video van Dior regisseerde. De campagne promoot eigenlijk het nieuwe Vuitton Tambour horloge en de Vivienne handtas, maar met zulke supersterren zouden we dat wel al eens kunnen vergeten. 

We zien o.a.: een Venetiaans gemaskerd bal, an entrance in een hete luchtballon, Bowie achter een klavecimbel & a guy covered in LV monogram body paint. Told you, met die Bowie weet je nooit! 

Foto's © Vogue UK.

page loaded