Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De hoogtepunten van Belmodo 5 years: part 5!

Door Tiany op 07.11.2013

Yessssss lieve Belmodo lovers, vandaag is het zover! De Belmodo-kantoren werden helemaal ondersteboven en binnenstebuiten gekeerd - als je dit leest zijn we waarschijnlijk bezig met de finishing touches - en alles ziet er fan-tas-tisch uit! Een guestlist vol coole mensen, heerlijke hapjes, gin-tonic en champagne, en natuurlijk: de prachtige kleren van Isabel Marant pour H&M. En dat is dan meteen ook het onderwerp van deze laatste terugblik op 5 jaar Belmodo...

Dit is namelijk niet de 1ste keer dat Belmodo iets bijzonders organiseert rond Isabel Marant. Back in 2012 hadden we namelijk onze allergrootste give away ooit: een volledige outfit van Isabel Marant ter waarde van maar liefst € 2168,-! Tiany werd verliefd op de collectie en de super-famous wedge sneakers, shopte bij Bluepoint, en van het een kwam het ander ... De bal ging aan het rollen, Bluepoint was on board, en niet veel later arriveerde de outfit op ons kantoor.

De wedstrijd ging online en we wisten niet wat ons overkwam. Eerdere acties waren populair geweest en we hadden een trouw lezerspubliek, maar deze give away deed onze mailbox zowat ontploffen. We werden overspoeld met deelnames. Jullie vonden de outfit duidelijk net zo awesome als wij!

Bij de wedstrijd kon er natuurlijk maar 1 winnaar zijn, en dat was Louise Mertens. De lucky lady kwam naar Belmodo HQ, paste de outfit, en rockte de look. She got completely Marant-ized!

Na het overweldigende succes van deze actie, zal het jullie vast niet verbazen dat we het super vinden dat we voor onze verjaardag een nieuwe samenwerking met "onze" Isabel hebben kunnen versieren, dit keer dankzij H&M. En dat zeggen we niet alleen omdat we de hele avond zullen mogen schitteren in head-to-toe Marant wink

Bedankt voor alle birthday wishes, Belmodo sweethearts! Hopelijk vonden jullie deze countdown net zo leuk als wij!

En dan nu: party time!

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded