Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo 5 years: the party files!

Door Tiany op 07.11.2013

Hello party people! We hebben aangekondigd en geteased. We hebben jullie een blik gegund achter de schermen van jullie favoriete modewebsite en herinneringen opgehaald aan de beste momenten uit de voorbije 5 jaar. We hebben duotickets weggegeven. Jawel, ladies & gents: na wekenlang voorbereiden en werken, plannen en opbouwen, was het gisteravond ein-de-lijk zover. Het enige echte Belmodo 5 years verjaardagsfeest kwam, zag en overwon. Speciaal voor jullie: de officiële Belmodo 5 years party files!

Gisteravond at 7 o'clock sharp stond iedereen paraat. Er was een lichtend pad om onze feestgangers in de juiste richting te sturen (ok, kaarsen, maar een beetje dramatiek makes life more fun!), de champagne - Moët & Chandon, voor de geïnteresseerden - stond koud en de hapjes waren ready to serve. Het enige wat aan onze organisatiekunsten ontsnapt was, was het Belgische weer, maar zelfs de regen die met bakken naar beneden stroomde kon de pret niet drukken. De zoete tonen en stevige beats van onze DJ Ouni lokten de mensen moeiteloos binnen! Party people unite!

Een uurtje later stond Belmodo HQ vol geweldig volk en was de hoeveelheid designerwear, prachtig opgesmukte kapsels en perfect gestifte lippen tot ongekende hoogtepunten gestegen. Wij wisten het al, maar we beschouwen het nu als officieel en wetenschappelijk bewezen: onze vrienden en kennissen - net als jullie, overigens! - are some of the coolest people in Belgium! Just like YOU!

De super fashionable Claire Lafutt voorzag alle geïnteresseerde gasten van elegante, edgy, Belmodo-customized tattoo's - temporary tats, of course - van eigen ontwerp. Het aantal mensen die onze speciale happy birthday tattoo koos was niet bij te houden! Als je voorzien was van een paar streepjes extra inkt en een gin-tonic, was het natuurlijk tijd om de collectie te gaan ontdekken...


Claire Laffut - Twitter - Instagram.

Belmodo loves Isabel Marant pour H&M!

That's right: voor het geval je het al vergeten was, feestten we gisteren niet alleen. Deze week arriveerde namelijk de volledige collectie van Isabel Marant pour H&M op de Belmodo headquarters. Al onze gasten konden in première alle stuks in real life bewonderen. Ab fab fashion as we like it!

Van Tanja Dexters tot Élodie Ouédraogo: iedereen werd meteen verliefd. Wij voorspellen dan ook een flinke rij voor de deur van H&M, donderdag 14 november 2013 ...

En er was natuurlijk meer: als we iets doen, dan doen we het meteen goed, en dus konden onze honored guests niet alleen kijken maar deze keer ook aankomen. Iedereen die zin had, mocht zijn favoriete stuks aantrekken. Onze filosofie is try, like, share en dus moest al dat moois natuurlijk ook vastgelegd worden. Everybody strike a Belmodo pose!


Belmodo addicts, H&M people en de enige echte K3!

Birthday presents ...

Samen met de ab fab sweethearts van H&M hadden we nog een extra verrassing uitgedacht ... Er waren ook nog fantastische Isabel Marant pour H&M-prijzen te winnen! De stapel wedstrijdbriefjes slonk zienderogen en onze vaas raakte steeds voller ... Not surprising: je kon een volledige Isabel Marant pour H&M-outfit, de volledige accessoire-collectie, of een tripje mét overnachting naar Amsterdam voor het exclusieve pre-shopping event winnen! Spannend én oh my my ...


Tiany & the bloggers! Andy Torres van Style Scrapbook; Bram Laebens van Ghent Streetstyle; en Rebecca Laurey van Raspberry & Rouge.


De Belmodo interns!

Toen later op de avond Tiany op het balkon verscheen met de vaas was de spanning dan ook groot ... Haar onschuldige hand pikte 3 briefjes en daarmee 3 super-happy winnaressen uit! Nathalie De Schepper, Glynis Procureur en Chloé Sas wonnen de outfit, de accessoires en de reis richting Amsterdam en krijgen zo een extra stukje verjaardagsvibe van ons mee naar huis!


Lucky winner Chloé Stas.

Enter the party atmosphere

En wat gebeurt er als de collectie uitgebreid bewonderd en de wedstrijd gewonnen is? Tsja. Onder het motto there's no party like a Belmodo party werd het daarna een serieus feestje! De sfeer zat er goed in en verplaatste zich moeiteloos naar onze kick-ass afterparty in Club Magic.


Belmodo Angelique in full-on party mode!

Lieve mensen: you were all great! Thank you for spreading the love: we waren trending op Twitter dankzij jullie! #belmodo5years #HMIsabelMarant

Check de foto's van de fabulous party en die van de Isabel Marant pour H&M Photo Booth op onze Facebookpagina.

En nog meer goed nieuws ... Hier is de video zodat je helemaal mee bent met the party of the year! En voor de aanwezigen, thank you, you were great!!

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded