Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo 5 years: Belmodo door de ogen van de addicts

Door Tiany op 07.11.2013

Na 5 jaar zijn de Belmodo-addicts hun teergeliefde Belmodo allesbehalve beu. Belmodo is part of their lives and there to stay. Wat Belmodo nu precies voor hen betekent? Dat lees je hier.

Tiany: "Belmodo is mijn fashion-baby en wordt met evenveel liefde - of toch bijna - grootgebracht, als mijn andere 2 mini-me’s"

Angelique: "Belmodo is fashion, fun & hard...but oh sooooo nice work. Een droom die dankzij Tiaan & Mich mee vorm kreeg en werkelijkheid werd."

Michaël: Belmodo betekent voor mij 24/7 fashion, beauty en lifestyle. Een spannend project waar we dagelijks met de allerleukste dingen kunnen bezig zijn dankzij ons trouw publiek van Belmodo lovers. Denk ik bijvoorbeeld aan mijn ontmoeting met Katy Perry onlangs. Ik ontmoet ook superveel jonge creatievelingen die er volledig willen voor gaan en hun eigen droom najagen. Inspirerend, met ongelooflijk gepassioneerde creativiteit. Soms écht om met een open mond naar te kijken. Nog een personal achievement? 5 events op 1 avond doen grin (eenmalig hoor)"

Bieke: "Belmodo is voor mij een vrolijke mix & match van prints, friends & colleagues, love en 200% plezier. Belmodo, it's a way of living and you - really - don't want to miss a beat."

Koen: "Belmodo is een droom. Kunnen samenwerken met vrienden om mensen te informeren, entertainen en een goed gevoel te geven, wie wil dat nu niet? Go, Go, Go, Belmodo, on to the 100 year anniversary!” 

Kim: "Belmodo staat voor mij gelijk aan fashion, fun and friends. Er wordt - naast hard gewerkt - veel gelachen, waardoor er altijd een positieve sfeer hangt. Ik heb een heel goede herinnering aan Belmodo van toen ik zelf nog lezer was. Ik herinner mij dat er plots een "blog to watch" artikel verscheen over mijn blog en dat ik toen heel wat vreugdedansjes gemaakt heb. Dat ik een jaar later zelf onderdeel uitmaakte van het team, vond ik dan ook geweldig! Intussen bestaat Belmodo 5 jaar en ben ik bijna 2 jaar part of the team, ik doe er met plezier nog wat jaartjes bij! Happy birthday Belmodo!"

Loes: "Na 4 jaar in Amsterdam gewoond te hebben, werd Belmodo in no time mijn 2de thuis in Antwerpen. Belmodo is voor mij de vrolijkste fashion madness die je je kan inbeelden. De enige collega’s op de wereld die heupwiegend meebrullen met Shakira, cava drinken bij iedere gelegenheid en altijd lachen, gieren en brullen op de werkvloer. Een wist-je-datje: De Belmodoredactie zorgde ervoor dat ik geen septum piercing liet plaatsen. Ze noemden mij net zolang Bella De Koe tot ik niet meer durfde. Een halfjaar later kan ik alleen maar zeggen: DANKJEWEL daarvoor!"

Aline: "Belmodo is voor mij gelijk aan tripple F: Fashion, Fun & Friends!"

Lien: "Werken voor Belmodo betekent voor mij het begin van mijn eindeloze wishlist, haha! Elke dag is een verrassing en ik leer superveel nieuwe merken en trends kennen, en die bombardeer ik dan maar meteen tot absolute must-have, oepsiee!"

Astrid: "Mijn allereerste werkervaring was bij Belmodo en heb ongelofelijk veel bijgeleerd als stagiaire daar. Toen ze me vroegen of ik als freelancer wilde komen werken, zei ik zonder twijfelen: “JA!”. Hoewel ik ook al vaak heb zitten vloeken als ik ’s avonds laat nog een deadline probeer te halen, ben ik achteraf altijd gelukkig als ik mijn artikel op de website zie blinken. Ik vind het ook leuk dat we mogen kiezen over wat we schrijven. Wie kan nu zeggen dat zijn baas zegt: “Doe maar wat en zorg gewoon dat het erg goed uit ziet!”. Allez, dat is toch geweldig, niet?"

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded