Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De hoogtepunten van Belmodo 5 years: part 4!

Door Tiany op 06.11.2013

D-Day komt met rasse schreden dichterbij en de chaos neemt toe. Het hoogtepunt van vandaag brengen we jullie vanuit de werfzone die Belmodo HQ op dit moment is. Het feest van het jaar is momenteel een work in very fast progress! Om in het thema te blijven: weinig bezigheden waar wij ons ooit al mee bezig hielden, bevatten zo'n hoge concentratie, gecontroleerde en productieve chaos als het maken van TV-programma's. Daarom krijg je vandaag de enige echte terugblik op Tiany TV en In de mode.

Zoals sommigen onder jullie al weten, maar misschien vergeten zijn, maakten wij lang geleden, waaaaaay back in 2010, iets wat Tiany TV heette. Korte afleveringen over de geweldige wereld van de mode, alleen online te bekijken. Nu kijk je daar waarschijnlijk niet zo van op, maar toen waren we 1 van de eersten in België die zich daaraan waagden! Elke week babbelde Tiany met de coolste modemensen, snuisterde ze rond in de meest fashionable kleerkasten en bezocht ze de mooiste nieuwe adresjes. And we all had a blast!

Je kan alle afleveringen terugvinden op het YouTube Channel van Belmodo. Maar omdat we niet vies zijn van een beetje nostalgie: hier is de allereerste webisode van Tiany TV. Enjoy!

We maakten een volledig seizoen van 13 afleveringen van Tiany TV, maar daarna waren er andere zaken die onze aandacht opslorpten ... De zin om tv te maken werd er echter niet minder van. Dus je kan je voorstellen dat we er als de kippen bij waren toen Vitaya vorig jaar liet weten dat ze wel een modeprogramma zouden willen. Dat werd In de mode, helemaal geproduceerd door Belmodo, met Tiany die weer vol goesting voor de camera stond. Elke woensdagavond zapten een hoop fashionista's naar Vitaya om onze escapades in fashion world te volgen.

Aan alle mooie liedjes komt helaas een einde - een seizoenseinde, in dit geval. Hieronder kan je het filmpje met de leukste bloopers nog eens herbekijken. Als je de afleveringen gemist hebt, kan je de beste stukken nog bekijken op de website van In de mode.

En jawel, het begint al serieus terug te kriebelen... Stay tuned, want misschien zie je ons (welja, voornamelijk onze fashion queen Tiany) binnenkort weer voor de camera verschijnen!

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded