Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De hoogtepunten van Belmodo 5 years: part 3!

Door Tiany op 05.11.2013

Another day, another highlight! De grote dag komt weer een stapje dichterbij en ondertussen zijn we al druk bezig met het omtoveren van Belmodo HQ naar awesome party place! Tijd om nog 1 van onze hoogtepunten uit de afgelopen 5 jaar boven te halen. Vandaag: our fabulous trip to Paris.

Once upon a time gingen de originele Belmodo addicts, Tiany, Angelique en Michaël, samen op een tripje naar Parijs. Het zit namelijk zo: wij zijn dikke buddy's. Al lang. Maar af en toe, tussen alle deadlines, events en shoots, vergeten we dat een beetje ... Tja, ons leven is soms een klein beetje hectisch!

Enter Parijs. We pakten een zak (ok, misschien meer dan eentje) en stapten op de trein naar de mooiste stad ter wereld! Fietsen onder de Eiffeltoren, kuieren over de Champs Elysées, de perfecte Parisienne-look proberen afkijken ... We had a wonderful time! Maar vooral was het het ideale moment om te bonden en eens goed na te denken over waar we naartoe wilden met de Belmodo website. Er zijn heel wat fantastische ideeën gebrainstormd op ons tripje!


In het winkelraam van Hermès zie je all of Paris...

De moraal van het verhaal? We zijn sindsdien weer allemaal BFF's, jullie favoriete website ziet er beter uit dan ooit, en de lichtstad heeft een extra speciaal plekje in ons modeminnend hart veroverd.

Op naar de volgende 5 jaar! 

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded