Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo 5 years: afterparty @ Magic

Door Tiany op 05.11.2013

Hieperdepieperdepiep! Belmodo is 5 jaar - als je dat ondertussen nog niet wist, heb je de voorbije maand waarschijnlijk onder een steen geleefd, maar dat volledig terzijde - en dat moet gevierd worden met een bang, zo vinden wij.

Dat je een exclusief ticket kon winnen voor onze Belmodo 5 years x Isabel Marant pour H&M party kon je al eerder lezen op Belmodo. De lucky winners zijn ondertussen gekozen, maar ook wie geen golden ticket kon bemachtigen, krijgt de kans om mee te vieren met Belmodo.

Om het feest op donderdag 7 november wat langer te laten doorgaan, planden de Belmodo-addicts namelijk ook nog een afterparty in de überhippe Antwerpse club Magic, waar Mr. Jay-Z en Timbaland enkele weken geleden nog gingen partyen, na hun optreden in het Sportpaleis. The best part? Iedereen is welkom om te komen feesten op de beats van Hermanos Inglesos, Charlotte DC en Hits & Tits!

Wil jij de Belmodo-addicts persoonlijk feleciteren met hun verjaardag en ook gewoon stevig los gehen? Kom dan donderdag 7 november naar Magic, Desguinlei 94, 2018 Antwerpen. De party starts om 00:00, be there!

Alle info vind je op de Facebookpagina van de afterparty!

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded