Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De hoogtepunten van Belmodo 5 years: part 1!

Door Tiany op 03.11.2013

Een 5de verjaardag, een kick-ass party, een Isabel Marant pour H&M-collectie om duimen en vingers bij af te likken... Er is op dit moment heel wat buzz @ Belmodo headquarters! Maar afgezien van wat er nu nog allemaal te gebeuren staat, hebben we in die 5 jaar al heel wat meegemaakt. Daarom krijg je vanaf nu, in aanloop naar onze fabulous verjaardag, een paar van onze absolute hoogtepunten uit de geschiedenis van Belmodo. Hang on to your seatbelts...

Vandaag: de enige echte oprichting van Belmodo!

Want tja: alle mooie verhalen beginnen ergens. En bij Belmodo is ergens: woensdag 5 november 2008. Jep, dat is de dag dat Obama werd verkozen tot allereerste zwarte president van Amerika. A day to remember, dus! Het was een ware heksenketel. Wij stuurden ons persbericht uit naar kranten en tijdschriften terwijl die vol stonden met polls, speculaties en debatten over de verkiezingen die die avond zouden plaatsvinden.

Maarrrrr we werden toch opgepikt! Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws en Clint berichtten, tussen alle politiek door, over een nieuwe, Vlaamse modewebsite... Sociale media waren in the good old days nog niet wat ze nu zijn en dus waren we heel blij met die eervolle vermelding in de gedrukte pers! Onze shiny nieuwe website had die 1ste dag al heel wat bezoekers. Wij werkten de hele nacht door, volgden Obama's overwinning live, en zagen dat het goed was.

And the rest is history...

Stay tuned voor meer Belmodo-weetjes, verhalen, en foto's uit de oude doos!

page loaded