Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Boyscouts

Door Loes op 01.11.2013

A girl can never have too much jewellery. Dat is 1 van de mantra’s waar ik naar leef. Zeker wanneer het over authentieke juwelen gaat, met liefde gemaakt, origineel en met een minimalistische esthetiek. Meet The Boyscouts, een accessoirelabel dat voldoet aan al mijn eisen, en méér.

Ik ontdekte dit label op de HTNK  OneDayShop van in Amsterdam, and it was love at 1st sight. The Boyscouts is afkomstig uit Nederland, maar is ook in België goed vertegenwoordigd. Zo kan je het kopen bij Rewind (Gent), Helder (Antwerpen) en Oui (Hasselt). Met andere woorden: in ieder (Belgisch) stadje een ander schatje.

The Boyscouts staat voor het promoten van elegantie in urban life. Het is een mixmatch van contemporary fashion met de tradities van scouting. Het resultaat? Steeds opnieuw heel frisse accessoires met een hoekje af.

De schoonheid zit hem in het minimalistisch desgin, de duurzame materialen en het authentieke karakter.

My personal favorite? Het klassieke sjaaltje dat we herkennen van de scoutsjongeren op zondagmiddag. Met een mooie print en a golden tube is het in 1 handomdraai een heel chique accessoire. Je kan hem ook als sjaaltje dragen in je haar. Me? Fan? Reken maar van yes.

The Boyscouts is een voorstander van local craftmanship. Support your locals (nuja of Noorderburen …) en neem een kijkje in de online shop.

De juwelen zijn bijna allemaal te verkrijgen in silver, gold en…. rose plated! En bij dat laatste woord deed mijn inner girly girl een salto. Pretty goodies all over the place, yippieyayee

Pictures © The Boyscouts.

page loaded