Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Hollywood Halloween!

Door Kim op 01.11.2013

Happy Halloween! Heb jij gisteren ook feestend en verkleed doorgebracht op deze scary holiday? Deze sterren alvast wel ... Hoewel Halloween enkele jaren geleden nog niet zo gevierd werd in België, is het de laatste jaren steeds populairder. In Amerika is het al lang een gewoonte om te gaan trick or treaten aan de deuren of je te verkleden in een personage naar keuze.


Foto © Instagram Fergie

Halloween is er zelfs zo populair dat de festiviteiten en verkleedfeestjes vaak al een week op voorhand beginnen. Paris Hilton koos alvast voor een Miley-outfit, terwijl Alessandra Ambrioso & friends gingen voor een Alice in Wonderland-thema.


Foto © Instagram Kelly Osbourne.

Foto © Instagram Alessandra Ambrioso.

Foto © Instagram Paris Hilton.

Foto © Instagram Alexa Chung.

Party girl Alexa Chung ging dan weer liever de grappige toer op en verkleedde zich als hamburglar - our kind of costume! Nicole Richie koos voor een duo-kostuum en kwam tevoorschijn als Arnold Schwarzenegger en Danny Devito in Twins.

Rita Ora zette veren op haar hoofd, maar de prijs voor best verklede celeb gaat volgens ons toch naar Fergie. Zij ging er helemaal voor met haar Dia de los Muertos geïnspireerde make-up en outfit. Welke is jouw favoriet?


Foto © Instagram Nicole Richie.

Foto © Instagram Rita Ora (links) - Foto © Instagram Rosie Huntington-Whiteley (rechts).

Foto © Instagram Lea Michele.

page loaded