Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo 5 years: celebs we’ve met

Door Bieke op 01.11.2013

Belmodo-addicts ontmoeten geregeld leden van de beau monde. Een interview met een ontwerper, een toevallige ontmoeting met een ster op de fashion weeks, het kruist ons pad wel eens, JIPPIEEH.

De celebs die het Belmodoteam na 5 jaar aan z'n 'been there, met them'-lijstje mag toevoegen zijn (v.l.n.r.) ontwerper Marc Jacobs, it-girl Alexa Chung, modegoeroe Carine Roitfeld, streetstylequeen Anna Dello Russo, artiest en fashion-addict Kanye West, oppershoenengod Christian Louboutin - even naar adem happen.

Socialite Olivia Palermo, model Natalia Vodiananova, designer Diane von Furstenberg, Patrick 'McDreamy' Dempsey, de mooie Jessica Alba, Lanvin-ontwerper Alber Elbaz, knotsgek model Cara Delevigne, de briljante Stella McCartney, hot-hot-heat Pharell Williams én nog vele anderen - waaronder Katy Perry, Steve Madden, Tommy Hilfiger, ...

No worries though, zelfs nu we ons in de jet set circle begeven, blijven we altijd erg bescheiden - nou ja, bijna altijd dan. wink

Ok, we geven toe, we're no jet set ... Maar het af en toe denken, is toch leuk!

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded