Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Beyoncé kalender

Door Astrid op 28.10.2013

Have you guys heard this already? Niemand minder dan diva extraordinaire Beyoncé brengt dit jaar voor het eerst een kalender uit. I call best Christmas gift ever!

Als een Mrs. Carter fan van het 1ste uur wil, moet en zal ik zo’n exemplaar scoren. Zeg nu zelf, liever 12 keer per jaar uitkijken naar een nieuwe steaming hot Beyoncé foto dan naar zo’n zielig exemplaar van de lokale brandweer. No offence.

We spotten tie high boots, sigaren and a whole lot of booty. En als ons fashion eye ons niet bedriegt, spotten we ook 1 van de Prada outfits uit de Mrs. Carter tour. De fotografen die al dit schoons mochten vastleggen zijn het duo Herring & Herring.

"Let Beyoncé help you schedule your day to day activities with her new 2014 calendar."


© www.ilovefashionnews.nl

Zo’n kalender kost een pak minder dan een concertticket (you seriously killed my budget in May Queen B) en vind je op de officiële Beyonce webshop voor € 10,60. Wel jammer dat de shipping price dan plots € 17,- is, maar een kniesoor die daar op let.

Om je zoet te houden tot je kalender in de brievenbus valt, heeft die thoughtful Beyoncé nog een making of filmpje gemaakt. Gotta love the girl!

Foto's © Beyoncé webshop.

page loaded