Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 books to spend Saturday in bed

Door Aline op 26.10.2013

Regen, nat, koud. Onze nazomer is zo goed als voorbij en diep vanbinnen beseffen we dat deze 1ste echte herfstdagen nog maar het begin zijn...

Nu ja, elk nadeel heb z'n voordeel en deze grijze dagen herinneren me aan mijn voorliefde voor een namiddag in mijn cashmere jogging (guilty), met een kopje Bombay Chai en mijn favoriete koffietafelboeken

Is je eigen salontafeltje nog niet helemaal book-to-date? Zie hier mijn top 5, happy reading!

1. Some Los Angeles Apartments 

Some Los Angeles Apartments van hedendaags kunstenaar Ed Ruscha is 1 van zijn must-have fotoboeken. In het boek weet hij zowel het banale als het mooie in schril contrast met elkaar te plaatsen. 

2. SUMO

SUMO is een gigantisch boek, in alle opzichten: 480 pagina's eerbetoon aan 1 van de meest controversiële fotografen van de 20ste eeuw. Het boek brak records door gewicht en afmetingen. Werd al te koop aangeboden met een tafeltje van Starck en een unieke boekenstandaard. Voorlopig geduldig wachten tot het opnieuw wordt uitgegeven. 

3. The Monocle Guide to Better Living

Het 1ste boek van het gelijknamige Britse Magazine, Monocle. In The Monocle Guide to Better Living, alle producten, plaatsen en ideeën die inspireren en aanzetten tot een beter en meer compleet leven. Klinkt alvast veelbelovend.

4. Pretty Much Everything

2 artisten, 1 visie. Het fotografische kunstboek van Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin: Pretty Much Everything

5. The Kate Moss Book

The Kate Moss Book, geschreven door Kate Moss. Lichtjes ijdel, maar dat mag wel met zo een resumé, schreef La Moss een retrospective over haar eigen carrière: van new girl with potential tot 1 van 's werelds meest iconische modellen. 

page loaded