Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Top 5 must-have Miista shoes

Door Loes op 25.10.2013

Wat begon als mijn favoriete Instagramaccount, eindigde als de oorzaak van mijn persoonlijk faillissement: de webshop Miista Shoes.

Shoes, shoes, shoes … Ze zorgen ervoor dat ik iedere maand opnieuw bankroet ben. Auwtsch, don’t tell my mommy please. Maar op het einde van dit artikel snap je misschien perfect waarom een maandje op water en brood toch niet zoooo erg is als het lijkt.

Mijn favorieten? Alle schoenen die shinen, glitteren en glanzen. En dat zijn er veel, heel veel. Zowel heels, loafers, biker boots als sandalen. Ieder type schoen hebben ze in een perfecte holographic print die mijn hartje sneller doet slaan.

Hou je niet zo van opvallende schoenen? Ze verkopen ook mooie basics, uiteraard wel met een rauw randje. Stevige hakken, stoere gespjes, buckle boots en black all over. Ooeeeh, yes I just can’t get enough! Dit is mijn top 5 van absolute must-haves van deze webshop.

1. Every girl needs a golden shoe. Duh, je moet je diva-gehalte toch onder controle houden zeker? wink Shona Rose Gold:  £ 135,-

2. Deze shoenen waren liefde op het 1ste gezicht. Diamonds are a girl’s best friend, in ieder geval als ze in een schoen verwerkt zijn, mét pasteltinten én een ombre-effect. Only 3 words: I need them. Debora Green Black: £ 225,-

3. Zei er iemand unicorn schoes? Here they are! Pretty pretty pretty! Zoe Iridescent Silver: £ 145,-

4. Dit zijn de perfecte basics waar ik het over had. Met deze schoenen maak je iedere outfit een tikje stoerder. Pandora Black: £ 165,-

5. Opnieuw blinkie blinkie schoenen maar dan breder en in een girly kleurtje. En een heel hoog WANT-gehalte in mijn geval. Dulce Pink/Gold: £ 150,-

Helemaal overtuigd? Vergeet dan niet een foto te maken met je nieuwe Miista-schoenen. Iedere maand wordt de mooiste foto beloond met een gratis paar Miista schoenen. Gewoon your picture perfect self sturen naar [email protected] en je doet mee voor diezelfde maand. Dat hoeven ze geen 2x te zeggen, toch? Just do it

page loaded