Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Picture Perfect: Inside Chanel

Door Tiany op 24.10.2013

We hebben het hier bij Belmodo al wel eens eerder gehad over het Inside Chanel-project van het iconische modehuis. Toen bespraken we het 1ste en 2de filmpje op de website. Ondertussen is de cirkel rond, de tijdslijn volledig, en alle filmpjes gepost. 

Even een opfrisser: via 9 filmpjes, een tijdslijn, en een hoop mooie beelden neemt Chanel je mee op een trip door het leven van de illustere Gabriëlle 'Coco' Chanel en door de opbouw en groei van Chanel. Als je op topsnelheid naar de cinema racete om films als Coco avant Chanel of Coco Chanel & Igor Stravinsky te bewonderen, dan mag je deze website echt niet missen.

Ook fans van Kaiser Karl komen aan hun trekken, want de laatste twee installments op de website draaien rond zijn beeld van Chanel en zijn jaren als ontwerper voor het huis.

In short: of je nu een geschiedenisjunkie of kostuumdrama-lover bent, een doorgewinterde Chanel-fan of een geïnteresseerde newbie, there's something here for everyone!

Neem hier zeker al eens een kijkje naar de laatste video, waarin Karl Lagerfeld vertelt over 'zijn' Chanel.

Wil je alle filmpjes nog eens bekijken? Ga dan naar de website van Inside Chanel, of naar de Youtube-pagina van het huis. 

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded