Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Life of Lauren Conrad

Door Kim op 23.10.2013

Wie bij het horen van ‘Unwritten’ van Natasha Bedingfield standaard aan de intro van The Hills denkt, hoeven we vast niet meer uit te leggen wie Lauren Conrad is. Voor diegenen die anno 2006 hun examenpauzes niet doorbrachten met het kijken naar deze populaire realityshow, geven we graag nog een woordje uitleg.

Lauren Conrad of kortweg LC was de centrale figuur in The Hills, waar we de relatieproblemen, shopping sprees en feestjes van rijkeluiskinderen dag tot dag konden volgen. Haar girl-next-door-personality zorgde er al snel voor dat ze van de ene dag op de andere gebombardeerd werd tot America’s Reality Sweetheart.


Foto © Just Jared

The Hills scoorde hoge kijkcijfers, maar echt geloofwaardig was het na een tijd niet meer en LC kreeg na 5 seizoenen genoeg van de camera’s en de fakeheid en stapte uit de serie. In plaats van Hollywoodgewijs te ontsporen bouwde Lauren een succesvolle carrière uit als ontwerpster, bestselling auteur en blogger, waar je meer over kan lezen in het Belmodo artikel The Beauty Department by Lauren Conrad.


Foto © Grazia

De nostalgische early twenty-something in ons is nog steeds stiekem fan van LC, en – toegegeven – haar krullende haar en flawless make-up wekt zeker de nodige jaloezie op from time to time. Ook op romantisch vlak gaat het haar ook voor de wind, haar handsome boyfriend William Tell vroeg haar vorig weekend ten huwelijk. Ze kondigde het nieuws al snel aan op haar Instragram, wat op veel gejuich en felicitaties van haar fans onthaald werd.


Foto © Instagram Lauren Conrad

Als de The Hills-fan in jou nog steeds wil weten waar LC zich mee bezighoudt, kan je terecht op haar persoonlijke blog of The Beauty Department.

Foto bovenaan © Fanpop

page loaded