Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MAD Mode Parcours 2013

Door Angelique op 23.10.2013

Driewerf hoera! Want 1 van onze favo fashion events is weer in aantocht. Het vroegere Modo Brussels, dat vanaf nu als Mode Parcours door het leven gaat, vindt plaats van donderdag 24 oktober tot zondag 27 oktober en wij voorspellen dat ook deze 13e (!) editie, weer een knaller zal worden.

Thema van Mode Parcours 2013 is 'Style Icon'. Daarmee doelt organisator MAD aka het Mode and Design Center niet enkel op bekende filmsterren als Audrey Hepburn en Catherine Deneuve die in hun tijd Givenchy, Chanel en Yves Saint Laurent tot muze dienden, maar ook op gewone stervelingen als jij en ik, je oma of de bloemist om de hoek.

Stijl heeft geen grenzen - en al zeker geen leeftijdsgrenzen, zo zegt MAD. Inspiratie voor dat statement vond de organisatie bij Ari Seth Cohen, die op z'n blog Advanced Style foto's van stijlvolle oudjes deelt met de wereld.Een terugblik op Mode Parcours 2012.

Wat krijgen we dan concreet te zien? Installaties, etalages, défilés, performances en concerten van meer dan 60 deelnemers.

Om enkele namen te noemen: Jean Paul Lespagnard, Filles a Papa, OMSK, Tom Van der Borght, Black Balloon, Epiphany en Rebekka Vanderhaeghen (dochters van de vorig jaar overleden Belgische ontwerpster Kaat Tilley), en lots and lots jong ontwerptalent en nieuwe conceptstores. We can't wait!

Verzamelplaats is Graanmarkt 10 in Brussel. Het Mode Parcours is telkens te bezoeken van 11:00 tot 18:00, daarnaast worden op donderdag, vrijdag en zaterdag nocturnes gehouden van 18:00 tot 22:00. Meer info vind je op www.madbrussels.be

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded