Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar La fille d’O sluit Film Fest Gent af

Door Michael op 23.10.2013

Afgelopen zaterdag was de laatste dag van het Gentse Filmfestival. Een reden tot treuren for some, maar Film Fest Gent maakte er toch vooral een feestje van - a very hot party, that is!

Hoezo heet? 1st en vooral was de film van de avond een biopic van Linda Lovelace, de ster van world's most famous porn movie 'Deep Throat'. Ten 2de stond de avond ook in teken van 10 jaar La Fille d'O, het sexy lingeriemerk van Murielle Scherre. Niet minder dan 2 keer maakten de O'Girls een acte de présence.

Om 19:00 verschenen ze op de rode loper aan de trappen van Kinepolis Gent, gehuld in de Basic Needs collectie, de Fatal Dress van Wolford en de iconische Yellow Boot van Timberland die door Scherre werd gecustomized met roze veters.

Na de film 'Lovelace' verplaatste het feest zich naar de Vooruit, waar de dj's van Poplife de plaatjes draaiden. Rond middernacht stelde la fille d'O daar haar nieuwe FW13 collectie 30BPM voor.

Op de tonen van 'Feel Like Making Love', 'I'll Be Your Mirror' en 'I Wanna Be your Dog', respectievelijk gecoverd door The Hicky Underground, Love Like Birds en Vive La Fête waagden de modellen zich aan een reversed striptease. Poedelnaakt wandelden ze de pikdonkere catwalk op en terwijl de lichten langzaam feller werden, glipten ze in de weinig verhullende slipjes en BH's. Een stevige portie glitters en confetti kon uiteraard niet ontbreken!

While the party started, kon je ook een glimp opvangen van de pikante eindejaarscollectie 'Not Suitable For Work', via videoprojecties waarin je opkomend model en actrice Sofie Hoflack kon bewonderen.

Wij hielden het tegen 04:30 voor bekeken, maar het feest leek toen nog lang niet gedaan. Murielle Scherre zelf stond achter de DJ-booth te shaken op Milk Inc. en haar O'Girls dansten lustig mee.

Voor wie nog niet genoeg heeft van La Fille d'O hebben wij overigens nog enkele ganz tolle nieuwtjes. Zo kan je de songs waarop de modellen over de runway struinden zelf in huis halen. Samen met nog 7 andere covers staan ze op een vinyl plaat die in de 10 jaar La Fille d'O BOX zit, een doos vol pleasure om alle creatieve collabs uit de voorbije 10 jaar te eren. Net als de aangepaste Yellow Boot, is-ie exclusief verkrijgbaar bij La Fille d'O in store en online via www.lafilledo.com.

Bovendien krijgt 10 jaar La Fille d'O nog een pop-upstaartje. In samenwerking met tv-programma Volt, wordt de Viktor Gallery in Antwerpen van donderdag 24 oktober t.e.m. zondag 27 oktober overgenomen door een 'O guerilla pop-up store! Tussen 10:00 en 18:00 kan je er de FW2013 collectie 30BPM passen en wie weet loop je er wel 1 van de muzikale contributors van de 10 jaar la fille d'O BOX tegen het lijf tijdens 1 van de luister- en signeersessies. Meer info op de Facebookpagina van La Fille d'O.

Foto's © Annelies Vanhove.

Met medewerking van Nimue Sturtewagen.

page loaded