Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Lara Mullen

Door Astrid op 19.10.2013


Vogue UK © Josh Olins

In 2011 ging het allemaal snel voor Lara Mullen. Amper 4 weken nadat ze ontdekt was, liep deze lady al Prada shows. Als snel volgde de rest van de bizz en in no time liep Mullen voor o.a. Alexander Wang, Topshop Unique, Vera Wang, Versace, Erdem, & Ance. Veel verschillende designers en het compliment dat keer op keer terugkomt is: 'she’s a versatile model'


Dazed & Confused © Ben Toms


Topshop Unique Spring 2012 © www.fordmodelsblog.com, © www.listal.com

Van funky covers voor Dazed & Confused tot classy black and white portretten voor Vogue, geen uitdaging die Lara niet aangaat. Het leuke van een model als Lara is dat je nooit op voorhand kan voorspellen hoe ze er gaat uitzien. 

Waarom iedereen wild is van de Britse? Let’s ask Vogue fashion bookings editor Rosie Vogel:

“She had a great personality though, which is so important, and she had that real Britishness to her look. … She's very cool, in a way that only British models can be - like Stella Tennant or Agyness Deyn.” - Vogue UK -


© antevorta.co

Als dat geen compliment is! Let op, want Lara Mullen is definitely one to watch

Page icon © modelalliance.org

page loaded