Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Herfst trend: Tartan

Door Lien op 17.10.2013

Yes yes yes, alweer een nieuwe obsessie voor dit komende en plotseling superkoude seizoen: de alomtegenwoordige tartan print! De oldschool Schotse ruitjes werden al gespot aan de ranke lijven van menig modeblogger, en zullen binnenkort vast ook jouw kleerkast bereiken want coohoool!


Pictures © FASHIONVIBE & kenzas.se

De print geeft jouw outfit een stoere, nonchalante twist en je kan hem dragen hoe je maar wil. In een kleedje, een broek, een rokje of een hemd dat je rond je middel knoopt: geen zorgen want met tartan kan je deze winter echt niets verkeerds doen! En dat horen wij maar al te graag... Hollaaaa!


Pictures © Madewithfashion, Whowhatwear, The Blonde SaladStyle Scrapbook & Sab Fashion Lab

Wil je helemaal fashion crazy gaan? Yay for you! Dan combineer je je ruitjes met een romantische Givenchy-inspired bloemenprint. Ik kan zelf amper geloven dat ik deze zin heb geschreven, maar ik zeg het je: bloemen met ruitjes, het wérkt! En wanneer je bloggers mag geloven, werkt dat vooral wanneer je bloemenprint-accent iets weg heeft van sexy lingerie. Just saying...Pictures © FASHIONVIBE & Zara

Where to shop

Als je je afvraagt waar je deze coole nieuwe trend kan shoppen, dan stuur ik je alvast naar 1 adres: ZARA! Where else... Hun rekken hangen op dit moment vol met ruitjes galore. Geen wonder eigenlijk dat ik er tegenwoordig elke dag doorbreng. Oepss...

  1. Damn girl! Deze geruite top met kanten details doen jou vast de show stelen. Een stoere print en toch ultravrouwelijk? Het kan! Dit pareltje shop je hier.
  2. 1 groot voordeel aan koud weer: eindelijk weer sjaals, woehoeee! Met deze kom je overal goed voor de dag en fleur je een saaie winterjas in een handomdraai op! Wil jij ‘m ook? Je vindt hem hier.
  3. Rihanna, move over want met deze baseball jacket ben jij de coolste Sporty Spice in town! Mooi surplusje: hij is zooo zacht dat je ‘m vast als chill trui zal willen gebruiken. Benieuwd? Koop de jouwe hier.
  4. Very on-trend: de midi skirt in tartan. Combineer hem met je meest bad ass boots en voilà, fashion statement made! Ook deze hipperd koop je gewoon online, easyyy!
  5. Met een statement broek in de winter kan je eigenlijk nooit fout gaan, en met dit prachtige exemplaar al helemaal niet. Ik heb de mijne al besteld, scohooore! Wil jij mijn trouser twin zijn? Snel, shop hem hier!

Ziezo, dat was 'm dan. En wat denk je, een tripje richting Schotland deze herfst?

page loaded