Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: FASHIONVIBE

Door Lien op 13.10.2013

Allerliefste Belmodo-lovers, allow me to introduce you to Zina Charkoplia, die met haar blog FASHIONVIBE een plaatsje heeft veroverd op mijn lijstje van favoriete rainy day reads. Een classy brunette met geweldige stijl en een kleerkast om "u" tegen te zeggen, I bet you'll love her too...


Voor wie de naam Zina Charkoplia tot nu toe geen belletje deed rinkelen, geen zorgen want je bent haar vast al wel eens tegengekomen op een van de vele streetstyle blogs. Ze is terecht 1 van de meest geliefde fashionistas om te fotograferen en verscheen met haar gedurfde outfits eerder al op Vogue, Style.com, Zara, whowhatwear, Elle UK, Jak & Jil, etc. You go girl!

Cool, on point en effortless chic, Zina is de koningin van gewaagde combinaties. Zelf omschrijft de Barcelona based beauty haar stijl als volgt (© whowhatwear.com):

"My style is chameleonic, casual-chic and sometimes rebellious-inspired by my travels around the world. I wouldn't say that there is a lot of streetstyle inspiration in my city, but where I work there are a lot of stylish people. Due to the fact that Barcelona is a hot-weather city and very sunny, it inspires me to wear more floral clothing with bright colors and bold accessories."


Je herkent haar steevast aan haar hypercoole spektre sunglasses, haar stoere Balenciaga buckle boots en haar wondermooie designer bags. En aan het feit dat ze schijnbaar nooit een bad hair day heeft. En dat ze zo'n skinny minnie is. Jaloers? Ik? Neuhh...Dus Zina, wat denk je, fashion best friends forever? Ja? Okeeeeeee, dan kom ik morgen eens in jouw kleerkast zitten he, want zo gaat dat nu eenmaal met fashion BFF's natuurlijk. Halloooo, Balenciaga! Hey heeey, Philip Lim! Oeee, Proenza Schouler!


En en en, ben je net zo'n fan als ik? Supergoed nieuws dan, want je kan haar ook stalken, euh sorry wat zeg ik, volgen op Twitter, Instagram & FacebookTriple win, jeej!

page loaded