Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Casa Bacardi opent in Brussel

Door Koen op 10.10.2013

Casa Bacardi heeft haar deuren geopend in Brussel! Het werd een smashing feestje in een fantastisch decor in hartje Brussel, met veel fashionable people, geweldige sfeer, en natuurlijk zalige cocktails.

Casa Bacardi is de Brusselse pop-upbar van het wereldbekende merk van de vleermuis. Een statig art déco-huis werd tijdelijk omgetoverd tot een überhippe locatie om van een heerlijke cocktail te nippen. Wel snel wezen, want in deze VIP-bar kan je enkel binnen als je gereserveerd hebt. Very fancy.

Minstens even fabulous zijn ook de mensen die je achter de bar kan vinden. Bacardi strikte elke avond een andere bartender met internationale allures. Over de topkwaliteit van je cocktail hoef je alvast niet te twijfelen!


Tijdens de opening night waren het Roman Foltan, Frank Symons en Marc Colfs die de delicious drinks voor ons shaketen!

Als jij ook zin hebt in een heerlijke cocktail in een prachtig decor, kan je nog elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond tot zaterdag 19 oktober terecht in de Defacqzstraat in Brussel. Meer info vind je op de website van Casa Bacardi. 

page loaded