Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa Chung schrijft It-boek

Door Kim op 09.10.2013

Wie it-girl zegt, zegt Alexa Chung. Deze fashion darling staat gekend om haar messy hair, jurkjes met peter pan collars en een zekere British kinda cool. Ze is steevast front row te vinden bij de belangrijkste modeshows en heeft een Mulberry tas die haar naam draagt - soit, we hoeven je vast niet meer te vertellen wie Chung is en wat ze doet.


Foto © Coup de Main Magazine.

Hoewel de job van it-girls altijd vaag en ongedefinieerd blijft (maar er absoluut ge-wel-dig uitziet), is het laatste project van Alexa wel mooi te omschrijven: ze heeft namelijk een boek met toepasselijke titel “IT” geschreven.


Foto © Fashion Magazine.

Niet te verwarren met de scary clown van Stephen King, wel een verzameling van Chung’s persoonlijke schrijfsels, tekeningen en foto’s. Of hoe ze het zelf omschrijven:

"A wholly unique collection of Chung’s personal writings, drawings, and photographs, It covers everything from her candid thoughts on life, love, and music to her favorite ensembles and how to decide what to wear in the morning. With Chung’s characteristic wit, charm, and refreshingly down-to-earth attitude, this full-color compendium is a must-have for anyone who loves fashion, music, and just about everything Alexa Chung."

Het boek is intussen al te verkrijgen via Amazon. Ga jij "het" lezen?


Foto © NYmag.

page loaded