Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: new talent @ DSGNRMRKT

Door Angelique op 08.10.2013


Lane Starke @ Titi + The German Kid.

We adore frisse, hippe & jonge mode designers. Dus trokken we op vrijdag 4 oktober richting Hasselt voor de DSGNRMRKT Pop-Up-Parcours. Unieke kleding, tassen & accessoires zorgden voor een exclusieve shopervaring. Shop ‘till you pop Belmodo lovers!

Het parcours leidt je langs 9 locaties in het stadscentrum van Hasselt, waar de ontwerpers elk hun ruimte hebben ingericht naar de eigenheid van de collectie. Elk hun stukje heaven on earth waar wij naar hartenlust de collectie konden shoppen. DSNGRMRKT is een moderne modemarkt die jong talent een platform geeft om uit te breken in de grote modejungle. Zo krijgen de 9 jonge ontwerpers nog tot en met zaterdag 12 oktober elk hun eigen pop-up store. En krijgen wij, fashion addicts, de kans om unieke en exclusieve mode items te ontdekken.

Designers & Locaties

Lien Hereijgers  —  JADE
Souâd Feriani  —  Stijn Helsen
Maureen De Clercq  —  Donum
Mieke Dierckx  —  Multiple
Karolien Verstraeten  —  La Bottega
La Chaton Bottée  —  Clinic
fORS  —  Modemuseum
Lane Starke  —  Titi + The German Kid
Tesj  —  Oui

De Hasseltse ontwerpster Souäd Feriani combineert haar liefde voor het mannenhemd en haar liefde voor de vrouw in een collectie supervrouwelijke hemdjesjurkjes. Perfect voor een sexy vrouwelijke look! Haar collectie is te bewonderen in de winkel van Belgische ontwerper Stijn Helsen, die graag jong talent een duw in de rug geeft.

Bij Multiple shop je juwelen van jonge en innoverende ontwerpers uit binnen- en buitenland. Maar deze week vind je er ook Mieke Dierckx. Zij presenteert haar collectie met handtassen, portefeuilles, juwelen & sjaals gemaakt uit textiel en leder.

Limburgse fasionista’s kennen deze shop ongetwijfeld, JADE is de laatste fashionaanwinst in Hasselt! JADE introduceert een volledig nieuwe hotspot voor vrouwen die er graag moeiteloos goed uitzien en houden van casual. En nu krijgt JADE juwelenontwerpster Lien Hereijgers over de vloer. Deze Belgische designer gespecialiseerd in juwelen en accessoires maakte heel haar collectie met de hand. Voor stijlvolle, unieke accessoires maak je tijdens je bezoek hier een stop!


Karolien Verstraeten @ La Bottega.

Guesteditor Kristien Follon stelde haar boetiek open voor de collectie van de jonge designer Lane Starke. Kristien is het creatieve brein achter het Belgische label Titi + The German Kid. Titi is haar bijnaam & The German Kid is haar belangrijkste muze. Volg haar ervaring in de modejungle als ontwerperster hier op Belmodo. Andere desingers kan je volgen via de Facebookpagina of via www.dsgnrmrkt.com

Wij waren er als de kippen bij en believe us, zij die nog niet geweest zijn, hebben ongelijk! Maar gelukkig loopt dit Pop-Up-Parcours nog tot en met zaterdag 12 oktober 2013! Wij kunnen er niet genoeg van krijgen en gaan deze week zeker nog eens langs voor een sweet shopping trip

Tot op de DSNGRMRKT Pop-Up-Parcours!

page loaded