Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s talk fashion!

Door Tiany op 08.10.2013

Donderdag 17 oktober is er een fashion bijeenkomst in de Waagnatie in Antwerpen. Fashion guru’s, addicts & hipsters meeten elkaar dan en daar voor de Fashion Talks. Voor 1 keer is het onderwerp niet de nieuwste trend of de beste runway show. Er wordt gepraat over de toekomst van mode, de uitdaging van het internet, fast fashion & globalisering. Voor de bloggers onder ons of de jonge designers die hun weg zoeken in dit snel veranderde modelandschap, dit is een gathering you do not want to miss!

Wat socializen met Walter van Beirendonck of Christian Wijnants? No prob! De ontwerpers vertellen je hoe zij omgaan met fast fashion. Verschillende internationale influencers als Imran Amed van Business of Fashion & Concetta Lanciaux, mode-consultant, geven je advies on how to handle the changes … 

Voor dit event werkt Flanders Fashion Institute samen met de stad Antwerpen. Zij willen hiermee fashion lovers aanzetten om na te denken over de toekomst van de modeïndustrie. So get inspired & schrijf je in voor deze mode chitchat via fashiontalks.be.

De Fashion Talks horen bij de Creative Trip van de stad Antwerpen. Een 4-daagse voor creatieve ondernemers

page loaded