Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Sam Rollinson

Door Kim op 02.10.2013

Sam Rollinson veroverde met haar bowler haircut en Britse charme reeds de FW2013 catwalk en bouwt sindsdien steeds verder aan haar weg naar de top. Momenteel is ze 1 van de meest gevraagde modellen en doet ze ook dienst als nieuwste bff van model en it-girl Cara Delevingne.


Foto © Max Vadukul voor Vogue China

Hoewel ze op haar 15de al schitterde naast Rosie Huntington-Whitely en Douglas Booth in een Burberry campagne, lijkt ze 3 jaar later pas echt haar topjaar te beleven. Intussen zagen we haar dit fashion week seizoen al op de catwalk voor o.a. Alexander Wang, Topshop, Mulberry, Burberry en Giles. Rollinson komt je misschien ook bekend voor uit campagnes voor Sonia Rykiel of Kurt Geiger.


Foto links © Sonia Rykiel - Foto rechts © Kurt Geiger

Foto © Craig McDean voor Interview

Het ambitieuze model is nog lang niet van plan te stoppen. Zo zegt Katie Grand, editor in chief van LOVE over Rollinson:

"She is doing loads of shows. On average, she has 3-4 hours sleep a night, but she just takes it in her stride. It's a period of very intense work, but she keeps her head down and knows she can relax at the end of it."


Foto's © Grazia

page loaded