Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modefilm Festival "A Shaded View on Fashion"

Door Tiany op 01.10.2013

A Shaded View on Fashion Film (ASVOF) komt naar Antwerpen! Diane Pernet’s gekende festival voor modekortfilm kan je op dinsdag 15 oktober en woensdag 16 oktober gaan bekijken in de AMUZ.

Diane Pernet is 1 van de meest invloedrijke modefiguren. Ze is niet alleen makkelijk te herkennen aan haar iconische head-to-toe zwarte drapering, maar staat ook gekend als krachtige steun voor opkomend talent in de modeïndustrie en als grote fan van nieuwe media-output binnen de sector. Daarom het ASVOF festival, om ontwerpers een platform te geven waarop ze zich kunnen uiten.

Het festival gooit alle moderegels overboord door zich te focussen op bewegende beelden, in een industrie die gedomineerd wordt door fotografie, met als rode draad: fashion, beauty & style. Elk jaar wordt het startschot gegeven tijdens de modeweek in Parijs en het reist dan de wereld rond (met een tussenstop in Antwerpen is dit dé uitgelezen kans voor alle Belgische fashion junkies). Er zal een selectie films te zien zijn uit de 6de editie van ASVOF met ‘Dream’ als thema. Hoogtepunten zijn o.a. Daphne Guiness die te zien is in Julien Landais, “Les Stars” van Serge Lutens … Bekijk hier de trailer om in de juiste mood te geraken.

De exclusieve filmavond is een samenwerking tussen MoMu en stad Antwerpen. Het modefilm festival maakt deel uit van een groter project, nl. de Creative Trip een 4-daags avontuur voor creatieve ondernemers. Van maandag 14 tot donderdag 17 oktober kunnen alle creatieve ondernemers zich onderling mengen in een gezellige ecosfeer van de Stad Antwerpen. Buiten de modekortfilms heb je onder meer ook Fashion Talks (more on this soon op Belmodo.tv), een netwerkavond, een avond interactieve mediakunst en een Games & Biz conferentie. A passion for fashion, gaming & ondernemerschap? Niet twijfelen, maar deelnemen!

 

 

Need your ticket now? Inschrijven voor het ASVOF modefilmfestival kan (max. 2 pers.) via [email protected] , vermeld je naam en activiteit & hopefully you are not too late  Plaatsen voor dit exclusieve event zijn beperkt!

Need info now? Check dan hun website & de Belmodo agenda for more details.

 

 

 

page loaded