Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brussels Fashion Days 2013

Door Koen op 30.09.2013

Belgische mode viert feest, hooray! Op vrijdag 18, zaterdag 19 & zondag 20 oktober 2013 is er de 2de editie van de Brussels Fashion Days. The place to shop is The EGG, waar je maar liefst 10.000 m² Belgische mode bij elkaar vindt.

Na New York, Milaan, Londen en Parijs kan onze hoofdstad niet achterblijven! Het mode-event wil alle modesectoren bij elkaar brengen en dan krijg je niet te missen dingen om te doen en te zien. Je kan genieten van meer dan 50 designers, vaste waarden en opkomende talenten, hun creaties. Onder wie Calogero Di Natale, Luc Deshayes, Fanny Myard, Niyona… en nog veel anderen! Check zeker de volledige line-up op Brusselsfashiondays.be of op Facebook.

Op vrijdagavond is er het openingsdéfilé dat in samenwerking is met Elle België. Je kan er een selectie Belgische ontwerpers bewonderen. En jong, opkomend talent van de beste modeacademies uit België.

Brussels Fashion Days staat gelijk aan 3 dagen lang mode op allerlei manieren beleven. Zo zijn er tentoonstellingen van modefoto’s van talentrijke fotografen als Maëlle André, Joseph Chiaramonte, Pauline Caplet… Ook bewegende beelden zijn doorlopend te zien! Jihaa!!

Je wordt ondergedompeld in de wereld van de mode en zijn vele facetten. Iedereen die into fashion is moet de Brussel Fashion Days bezoeken. Het hele weekend lopen er naaiworkshops en je kan er gaan voor een nieuwe look dankzij de L’Oréal Professionnel hairdressers & make-up artists van Make Up For Ever. Ze zijn allemaal beschikbaar voor ons ladies … dus claim die nieuwe look! Oefen ook alvast je beste pose, want modellenbureau IMM houdt er castings. For the brave ones, waag je kans!

Het modeprogramma vind je in onze Belmodo aganda! En nog meer goed nieuws, want wij geven tickets weg voor dit 3-daags fashion festival!

In samenwerking met Christelle Habimana.

page loaded