Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bye bye Belmodo: Een ode

Door Catherine op 29.09.2013

My god. Dit is mijn laatste Belmodo-post. Ik wou bijna zeggen ooit, maar dat klinkt zo dodelijk definitief. Hoe het ook zij: ik trap het met pijn in het hart af om mij te focussen op mijn day job bij Flair.

Vandaar dat ik de gebruikelijke wij laat varen & naar de 1ste persoon overschakel. Na bijna 2 jaar is het tijd om afscheid te nemen van Belgium's coolest fashion blogazine.

Wie is er al aan het wenen?


© Leave Britney alone. 

Raar, zo'n laatste artikel. Ik kan hier moeilijk nog eens de best & slechtst geklede sterren tijdens 1 of andere awardshow oplijsten. Of jullie een DIY-filmpje voorschotelen. "Sayonara, & zo maak je zelf een statement necklace!"

Nope, ik grijp dit slotstuk liever aan om de geweldige gang achter Belmodo te bedanken & nog een paar dierbare -wegens over het algemeen hilarische- herinneringen op te halen uit mijn carrière. En het zijn er veel!

Belmodo, de hoogtepunten (& 1 dieptepuntje), here it goes...

Ik denk aan de keer dat ik voor Belmodo naar Amsterdam mocht om de nieuwe zomercollectie van Garcia Jeans te ontdekken. 1 van mijn allereerste shows ooit & meteen front-row. Oké er was misschien maar 1 rij, maar toch!


Groetjes uit Keulen.

Als we dan toch over perstrips bezig zijn: Keulen dit jaar was ook een topper. Ik mocht er met mijn lief & Belmodo's Kim het coole Quartier Belge gaan ontdekken. Voor de duidelijkheid: Kim was daar ook met een vriendin, we zijn niet als bizarre drie-eenheid naar Duitsland gereisd.

Nog niet zo lang geleden gingen Tiany & ik on official Belmodo & GLAM*IT business naar Hossegor voor het surfkampioenschap Swatch Girls Pro. We pikten een paar golven mee, reden helemaal naar Biarritz voor een halfuur shopplezier in dat ene coole vintagewinkeltje, dronken een beschaafd rosétje of 2, 3 -ik spreek in flessen- terwijl we de zon zagen ondergaan over de haven van Cap Breton & ik vond de vakterm sledges uit.

(Slutty wedges, nvdr.)


Fun in the sun aka toen alles nog goed ging in Hossegor.

Het drama dat zich de dag nadien ontvouwen heeft, zal ik jullie besparen. Laten we gewoon zeggen dat die zondag bij mij algauw omsloeg naar Fear and Loathing in Hossegor, & Tiany voor ons festijn de hashtag #neveragain uitvond.

En zo is het eigenlijk altijd lachen bij Belmodo. Ook als er geen alcohol aan te pas komt.

Probeer je mezelf & Angelique maar eens al crossfittend voor te stellen -voor de kenners: vooral de kettlebell swings waren geen gezicht. Of denk aan Koen, GLAM*ITs Elspeth & ik in een tunnel vol fist-pumpende johnny's op Tomorrowland.

Met hele Belmodo-équippe gaan skydiven op aandringen van Michaël, nog zo'n goeie!


Op vlak van poseren zullen ze mij bij Belmodo moeilijke waardig kunnen vervangen. P.S. Koen, waarom zo heet?

Om maar te zeggen: goeie memories, & de leukste collega's, die allemaal een vermelding verdienen. Kim, Koen & de heilige drievuldigheid Tiany, Angelique & Michaël heb ik al gehad, maar dan is er nog Aline, die me met haar aankopen regelmatig gevallen van serieuze bag envy geeft. Bieke, met het schoonste accent -en de beste benen- van den bureau. Patricia & Karen, die voor mij afscheid namen van Belmodo, maar nog steeds bij de familie horen. Mijn carpool buddy Astrid & Loes, die behalve geweldig haar ook een onklopbaar verhaal over puppy's heeft. 

Damn, als ik alles zo opsom, ga ik het toch wel missen, dat Belmodo. Maar aan de hele ploeg: we gaan elkaar nog zien, hè?

Om Michaël te citeren: "Daarvoor kunde veel te goed drinken." Jullie ook, dus laten we dat snel doen!

Aan alle andere Belmodo lovers out there, 't is niet omdat dit talent het schip verlaat, dat jullie niet meer moeten lezen! Want Belmodo blijft ook zonder mij natuurlijk de place to be voor een dagelijkse portie fashion & fun.

En jullie moeten newbie Lien nog ontdekken, die vanaf volgende week haar schrijfsels op de wereld loslaat. 


The 2012 Christmas special.

Voilà, dat was het dan. Ik heb iedereen bedankt & mijn zegje gedaan. Tijd om af te kappen & jullie gerust te laten. Dus goodbye, tot snel, bedankt. En aan eenieder die mij echt niet kan missen: koop eens een Flair of een GLAM*IT ;)

xoxo Catherine

page loaded