Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DSGNRMRKT : 9 locaties, 9 talenten

Door Tiany op 28.09.2013

Loop langs het Pop-Up-Parcours van DSGNRMRKT in Hasselt van vrijdag 4 oktober tot zaterdag 12 oktober. Eindelijk een work-out die ook interessant is voor onze fashion brains! Het parcours leidt je langs 9 pop-up stores waar telkens 1 jonge ontwerper zijn creaties voorstelt.

DSGNRMRKT is een hip & modern platform dat jonge modeontwerpers een kans wil geven om op een leuke manier hun creaties te tonen aan een breed publiek. Hier is een overzicht van de 9 talenten en 9 locaties:

Lien Hereijgers  —  JADE
Souâd Feriani  —  Stijn Helsen
Maureen De Clercq  —  Donum
Mieke Dierckx  —  Multiple
Karolien Verstraeten  —  La Bottega
La Chaton Bottée  —  Clinic
fORS  —  Modemuseum
Lane Starke  —  Titi + The German Kid
Tesj  —  Oui

Niet enkel de designers zijn meer dan de moeite waard, maar de locaties zijn meer dan geweldig! 2 vliegen in 1 klap en dat klinkt als shoppen, shoppen, shoppen

Tijdens het Pop-Up-Parcours kom je langs bij frisse, hippe modeontwerpers waar je unieke kledingstukken, handtassen en accessoires kan shoppen. Wat kan je zoal verwachten?


La Chaton Bottée - Lingerie collectie - Foto © Facebook.com/LaChatonBotée.


Souâd Feriani - Hemdskleedjes & accessoires - Foto © souadferiani.com.


Lien Hereijgers - Juwelen collectie 'No Subject' - Foto © lienhereijgers.be.

Dit is maar een deel van de jonge designers hun werk. De andere talenten ontdek je op de Facebook pagina of via www.dsgnrmrkt.com. Kan je al inplannen wat shoppen tijdens het Pop-Up-Parcours van DSGNRMRKT! wink

In samenwerking met Christelle Habimana.

page loaded