Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Justin Timberlake + Café Costume: We’ve got a winner!

Door Angelique op 25.09.2013

Maandag was het zover: het nieuwe album van golden boy Justin Timberlake, The 20/20 experience part 2, was te horen op een exclusieve voorbeluistersessie bij Café Costume in Brussel. Belmodo was there en we kunnen je verzekeren: het was de moeite.


Belmodo addicts Angélique en Koen.

Er waren hapjes, er waren drankjes, en er was zalige muziek van the 1 and only Mr love and sex and magic! En er was veel schoon volk.


Maar zoals jullie weten, waren er ook 5 speciale Belmodo-invités. Zij wonnen hun tickets voor dit exclusieve feestje via onze wedstrijd en stonden dus strak in het pak in de Café Costume winkel van Brussel. Deze gents maakten namelijk kans op een gratis kostuum en schoenen van het Belgische topmerk. Alle aanwezigen konden een Instagram-foto uploaden, waarvan de beste deze toch wel aardige prijs zou winnen.

Alle aanwezige mannen zagen er dashing dapper uit, maar er kon er maar eentje winnen... En dat was Jonathan! Belmodo lovers are the most stylish, want Jonathan was 1 van gelukkigen met een Belmodoticket!

Wij vinden hem een heel terechte winnaar - check zijn geweldige Instagram-inzending hieronder - en wensen hem alvast veel plezier met zijn nieuwe outfit.


© Jonathans Instagram.

Vanaf nu kan jij het album ook helemaal streamen via iTunes. Het zal vanaf vrijdag te koop zijn op iTunes en bij je lokale platenboer. We can't wait!

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded