Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Versace House

Door Kim op 20.09.2013

Het huis van Versace stond al even te koop (lees er meer over in het Belmodo artikel Huis Versace te koop), maar sinds kort heeft het nieuwe eigenaars gevonden. De rijke Nakash familie bood maar liefst $ 41,5 miljoen voor het stulpje, waarmee ze het tegenbod van Donald Trump met "slechts" een half miljoen overboden.

Het huis is gelegen in Miami en straalt de typische Versace-look uit. Er hangt een duister kantje aan, gezien Gianni Versace in 1997 voor z'n huis vermoord werd door Andrew Cunanan.De familie is van plan om de Versace-geschiedenis absoluut intact te houden en heeft plannen om het gebouw om te toveren tot hotel. Zo zeggen ze zelf:

"We've waited a long time for this day. This is a very delicate property and a very special property. People take more pictures in front of it than they do the White House because they can't get in. We want people to be able to enter and see it. A lot of different concepts are on the table. Right now, we're talking about a hotel and a hotel only, but we're a creative bunch and we're throwing around ideas for a magnificent retail concept. We're looking into using the Versace name and intend to speak to the family and see what they have to say about that. We would love to have a collaboration with them and pay proper homage to Gianni."


Foto's via Grazia.

page loaded