Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Paloma Faith

Door Loes op 20.09.2013

She is London’s streetstyle darling, paradijsvogel op het podium en een dare devil in hart en nieren.


© Huffingtonpost

Paloma Faith is er eentje om in de gaten te houden voor een overdosis aan stijlinspiratie, al is de kans dat je haar snel vergeet eerder klein.


© Tumblr

Haar outfits knallen, ze zijn uitdagend en misschien een beetje lotje getikt. Paloma houdt van kleuren, prints, bloemen, vintage, glitters en het liefst … allemaal samen! Daarbovenop heeft ze neon oranje lokken die het plaatje compleet maken.


© Huffingtonpost

Tijdens London Fashion Week zit Paloma standaard front row. Zo werd ze dit keer steeds gespot met haar gloednieuwe bestie Anna Kendrick. Een stylish duo dat zich prima lijkt te vermaken.


© Mirror.co.uk

Voor de show van Burberry koos Paloma voor een opvallend rustige outfit. Nude tinten zijn we niet van haar gewoon. Tot ze zich omdraaide … De volledig doorzichtige rok liet een schattige hartjesonderbroek zien. Yay or nay? Ik ben er nog niet helemaal uit …


© Tumblr 

Naast fashion lover zouden we bijna vergeten dat Paloma Faith een fantastische zangeres en song writer is. Haar look is een verlengstuk van haar muziek. Jazzy sound, dromerige lyrics en een sprookjesachtige setting. Paloma in vintage Wonderland. De muziek is een tikje melancholisch maar samen met een dekentje en een café latte in de hand, heb je de perfecte combi te pakken voor een zondagmiddag

page loaded