Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted @ Holi Festival of Colours!

Door Koen op 18.09.2013

Mode wordt op de festivalweide steeds belangrijker, maar als er 1 festival was waarvoor je je maxi-skirt, crop top en bloemenkrans thuis mocht laten, was het wel voor het Holi Festival of Colours . Daar 'kleurt' het poeder in allerlei felle tinten namelijk je outfit. En het maakt de foto's achteraf niet minder interessant, integendeel zelfs! 

10 000 feestvierders zakten 2 weken geleden af naar Puurs om er te dansen op de beats van DJ's die bij de meesten niet echt een belletje deden rinkelen. Erg was dat niet, de reden waarom ze kwamen was om elk uur, na een countdown, kleurrijk poeder de lucht in te gooien. Een simpel concept, but it works! 


Sommige bezoekers hadden nog maar weinig poeder nodig, zij waren al kleurrijk genoeg...


Ook zin gekregen in een colour infusion? Via de Facebookpagina kan je NU al tickets winnen voor het Holi Festival of Colours van 2014! 

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded