Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cycle Chic fietsmodeshow II

Door Michael op 18.09.2013

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de 2de editie van de Cycle Chic fietsmodeshow! Place to cycle was Park Spoor Noord in Antwerpen. Ondanks het frisse herfstweer was de sfeer er 1 om niet te missen. Geen druppel die de show in de weg kon liggen. Spotlights on, ready set go!

Alle modellen mochten eerst langs kapper, visagie en styliste voor ze konden schitteren op de catwalk! Eerst presenteerden de modellen hun eigen kleding en stijl, daarna in hippe tweedehandskleding van second hand shop Think Twice. Styliste Linda Van Waesberge zorgde voor kleurrijke combinaties die ieders persoonlijke stijl benadrukte. Hands up for Linda!Tijdens de Cycle Chic fietsmodeshow kon je niet alleen genieten van een mooie modeshow maar je kon er ook je fiets opvrolijken! In de Pimp your bike corner kon je terecht voor allerlei leuke gadgets om je fiets te personaliseren. En je fiets werd zelfs in de verf gezet met wat art. Zo ging je naar huis met een uniek exemplaar, een fiets als het ultieme accessoire als het ware!


Voor verfrissing of wat opwarming was er de gezellige Cargo! Lekker ontspannen tussen de modeshows & artwork, relaxing my fashion brain…

Jong geleerd is oud gedaan. Want ook de jongsten kwamen zaterdag hun beste beentje voorzetten. Niet alleen super schattig, maar ook het perfecte groene rijgedrag dat bijdraagt tot een beter milieu. En daar draait het allemaal rond!

Het Belgische Cycle Chic organiseert bijeenkomsten in verschillende steden om fietsers en hun fiets in de spotlight te zetten. Surf snel naar de Cycle Chic website voor meer informatie over het concept én voor een overzicht van de komende activiteiten. Het blogconcept is stilaan de wereld aan het veroveren en op zondag 22 september is aan Gent met de Tweed & Vintage Ride. See you there!

page loaded