Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cleansing indulgences by Jus Jus

Door Bieke op 16.09.2013

100% Organisch en vers, en 100% Belmodo zijn de sapjes van Jus Jus! Dit juice concept is het 1ste in ons Belgenlandje om een detox kuur aan te bieden. Wie houdt van snel, gezond en delicious drinks moet bij Jus Jus zijn!

Mede-oprichtser Diana - Didi voor de vrienden - Delgado kreeg de smaak voor verse sapjes 7 jaar geleden te pakken in New York. De detox trend is daar hot & happening, en ze besloot om haar passie naar België te brengen. Deze maand is het dan eindelijk zover en opent ze nu samen met haar man een online juice shop. Hallelujah!

Jus Jus draait helemaal rond een healthy lifestyle. Ingrediënten zijn verse bio groenten en fruit die op een speciale secret way samen geperst worden. Op deze manier blijft het pulp-vrije sapje 72 uur lang vers & tasty. Wie zegt dat healty niet hemels kan zijn?

Vervolgens worden de sapjes vers en fris geleverd aan je deur. Gosh, wat een luxe! Ook in je brievenbus: een easy-to-follow detox programma. Doel is je lichaam te zuiveren, je immuunsysteem & energie te boosten en die overbodige kilo’s er af te zwieren. Kortom, je gewoon goed voelen in je vel! En geef toe, daar hebben we allemaal wel eens nood aan.

Ook wij probeerden het uit en waagden ons aan een programma van 6 Jus Jus' per dag. Af en toe was het eens op de tanden bijten doorheen de dag, maar in het algemeen: 1 dagje Jus Jus overleef je met gemak! Op naar de 3-daagse kuur! The Belmodobie favorites? De Pineapple Mojito en de Skinny G. Yummie in my tummie.


Ben je net als ons een health freak of drink je gewoon graag eens een heerlijk sapje? Neem dan ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Jus Jus.  

Met medewerking van Liesbeth De Corte. 

page loaded