Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nu ook in Antwerpen: de Wasbar

Door Koen op 14.09.2013

Na het gigantische succes in Gent krijgt nu ook Antwerpen zijn eigen Wasbar!

Het project van Dries en Yuri, bekend van het programma Topstarters, krijgt een uitbreiding. Nu kan je ook in Antwerpen wassen, eten, drinken en vouwen in gezelschap van je vrienden. Wij zien ook al mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken, onder het motto: show me your laundry and I can tell if you're into fashion. Het is maar een suggestie.

Het bekroonde 'new retro' interieur werd ontworpen door designstudio PinkEye en ziet er geweldig hip en happy uit.

Net als in Gent zullen de wasmachines en droogkasten respectievelijk een bomma- en bompanaam krijgen. Die namen werden gecrowdsourced via Facebook.

Antwerpen krijgt wel de primeur van een nieuw food-concept: de WASBAR Toasts, in samenwerking met Wim Ballieu. De omschrijving - toastbrood met verschillende soorten zoete en hartige vulling, bereid onder een wafelijzer - deed ons alvast watertanden. Regulars van de Gentse Wasbar niet getreurd: In Gent zullen de toasts ook beschikbaar worden.

Verder zal de Wasbar ook aperitivo's op vrijdag en brunches op zondag organiseren, voor extra gezelligheid tijdens het wassen. Ook als je wat werk wil gedaan krijgen terwijl je was draait, wordt je op je wenken bediend. De Wasbar is fully equipped met een open office. Inclusief wifi, comfortabele bureaus met stroomvoorziening, perforator en nietmachine. Allemaal gratis.

Info en openingsuren vind je hier. Ook even opletten: voor de brunch moet je inschrijven!

Foto's © Frederik Vercruysse.

Met medewerking van Noémie Six.

page loaded