Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gisele zingt voor H&M

Door Kim op 13.09.2013

Models these days doen meer dan alleen poseren, iets wat Gisele Bündchen in deze H&M video ook bewijst. Het Braziliaanse model is het gezicht van de FW2013 collectie, wat je ook al kon lezen in het Belmodo artikel 1ste campagnebeeld Gisele Bündchen voor H&M.

In deze video zie je hoe Bündchen (met het schapenvestje dat ze ook op de campagnefoto's draagt) de zangeres in zich naar boven haalt en het liedje "All Day and All of the Night" zingt van The Kinks. Het liedje kan gedownload worden via hm.com en iTunes, de opbrengst gaat naar Unicef. Echt zangtalent heeft ze misschien niet, maar een goed hart alvast wel!

Zo zegt ze zelf:

“I am so excited to be the face of H&M this autumn. I love the street style look, and that we can raise funds for a good cause. I hope everyone downloads my song!”

page loaded