Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New kid in town : Grindbox Markt

Door Angelique op 11.09.2013

Fashion-curieuze-neuze-mosterdpotten zakken zaterdag 21 september beter af naar Gent. Want daar vind je Grindbox, een bijeenkomst van verschillende designers die aan het groot publiek hun parels tonen. Het is dus niet zomaar de zoveelste ‘rommelmarkt’ in de rij. Hier worden bijzondere, exclusieve concepten tentoongespreid. Juwelen, kledij, kunst, streetwear & streetart, food, music … én gezelligheid. Not bad at all, right?

De locatie, de Grindbakken aan Dok Noord 7 (Gent), is al top! Het gezelschap is ook niet van het minste … Zo kan je er een T-shirt van de Gentse Heersers scoren. Voor de sexy ladies onder ons, die kunnen helemaal losgaan bij het standje van La Chaton Bottée for some handmade lingerie. 

We leven onder het motto 'Mijn lichaam is een tempel', deze verwennen is dan ook über belangrijk! Verwennerij à volonté kan op Grindbox met de mooie biologische schoonheidsproducten. Honger? Dorst? For some wining & snacking ga je langs het Franse hoekje (lees: Ricard, Picon & snacks!) of de werkmanstoog. 

Creatieve vingers, fashion lovers, designers, iedereen die wat inspiratie nodig heeft, komt gewoon naar Grindbox! Na de shop fun, kun je de voeten losgooien tijdens verschillende optredens op G R I N D B O X. Duik even in hun Facebookpagina voor de volledige line-up. See you there!

Nog niet hélemaal overtuigd - het kan bijna niet? Check dan onderstaande video!

Met medewerking van Christelle Habimana.

page loaded