Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cycle Chic: De Modeshow

Door Michael op 11.09.2013

When fashion meets Cycle, krijg je Cycle Chic! Zaterdag 14 september is het zover! Cycle Chic had onlangs nog casting days en now the show must go on. In het Park Spoor Noord kan je tussen 14:00 en 16:00 terecht voor een modedefilé met fabulous people & originele fietsen.

Liefhebbers kunnen, behalve genieten van de modeshow en van het park, ook hun fiets laten versieren in de “Pimp-Your-Bike Corner”. Ideaal toch? Zo maak je van je fiets een statement accessoire. Origineel, uniek en verassend, net als elk van onze Belmodo lovers!  

Kom ook de deelneemsters van de spannende vouwfietsenrace, Benelux Brompton Race toejuichen. Heels on wheels, dat is pas Cycle Chic! Deze race start en komt aan in het Park Spoor Noord.

De vorige editie was echt super gezellig! Er waren cuties die onze fietsen versierden en mensen in de meest originele & zotste outfits met hun fiets als accessoire . En vooral véél gezelligheid. Meer details over dat versieren, lees je in ons verslag. Dus Belmodo lovers, klaar om van je fiets een geweldig accessoire te maken? Dan zie ik jullie graag zaterdag, ciao!

Meer info vind je trouwens op het Facebookevent van Cycle Chic!

page loaded